Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldraskapet…

Livet har sin tendens att svänga sin pendel av lycka
man väljer sitt deltagande, åskådare eller med för att tycka
dock så finns det ett enkelt sätt att mäta var i livet man är
titta på dina barn, känn på kärleken och inse att du är här

barn skänker dig oro och glädje utan att förstå sin givande roll
det beskrivs ofta underfundigt i sagor om prinsessor och troll
poängen med detta för oss föräldrar lärande fenomen som skeende
att det man får till skänks utav de små återinvesteras med leende

för visst har man ett oändligt stort hjärta när man ser på barnet sitt
att deltaga, coacha och följa ett liv uti i livets första titt
att vara förälder är en ynnest som skänker oss innebörden i kärlek som ord
kärlek till barnet skänker oss mod och tillit, samt gemenskap med hela vår jord.




Fri vers (Fri form) av Tom Th
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-26 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tom Th