Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längesensorg

Novemberminne
regn och tårar i mörkret
döden på besök




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-28 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gråter med dig, minns...
2014-12-02

  RitaBrunner
En del månader betyder mer för oss än andra pga minnen.
Fint skaldat!
2014-10-31

    Birgersdotter VIP
Berör
2014-10-30

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gripande minne...tårar bara rinner...någon som gick bort .Vackert skrivet i sin sorg!
2014-10-29

  thyra
Ingen pekpinne här, bara känsla! Fint!
2014-10-29

  Anya VIP
Jaa vissa tider på året har mer tunga minnen och andra tider mer ljusa. fint fångat här.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP