Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens tomrum

Uppfylld av ensamhet
en känsla
ett andetag
en vilja som etsar sig fast
men ändå är där bara ett tomrum
en ihärdig längtan
sen inget mer.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-26 19:38



Bookmark and Share


  Daniela I
Undebar fin.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson