Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.25 (Ba+) är [æ] {Ø} tjatig info. Syntes-en fortsätter. ///

Man kan (förstås) ersätta enligt 

modell-en… / < // < /// och bli 

(tämlig… en) nöjd. Tre (3) identiska = ia 

tecken… i vanlig "text" (matrix) – nej. 

 

Info… typ(e)[E]… numerisk, emellertid. I "uttryck" typ(e)[E]… 10001001 (2) är [copy] t…

tre (3) identiska = ia // tecken… helt okay. Enligt konvention. Fonetiken… bestämd form = fm {FM} är. 

En tvär flöjt = ft {FT} är (förstås)… ingen (ac) tvär-flöjt… eller: tvärflöjt, till exempel. 

-------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- -------------------- – på ett{1}en ungefär. 

MVH… farbror zwed – rhyming now and then… not now, emellertid… så mycket. 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-29 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed