Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilska, ovetande, känsla


Vem fan är du?

Vem fan är du som tror att du är så jävla bra som måste ha kakan och äta den?
Vem fan är du?

Vem tror du att du är, som tror att du har tillräckligt för 2 personers liv, att tillfredsställa båda precis på samma satt, eller olika sätt men lika mycket?
Vem FAN tror du att du är?

Men.... jag ser att du gör 2 lyckliga... lika mycket!
Jag ser att du är lycklig med båda två lika mycket!

Vem fan tror du att du är?

Jag är bara jag som har hamnat i en värld av fantasi som tror sig kunna klara detta, som tror sig kunna överleva denna väg som jag tagit utan att någon eller något ska bli skadat.

Vem fan är jag?




Fri vers (Fri form) av Foxen
Läst 290 gånger
Publicerad 2014-10-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foxen
Foxen