Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya stigar

Magnet i min kropp
men jovisst det känns bättre
magnet i min kropp
men jag kan andas nu
magnet i min kropp
men jag ser en strimma av ljus jag hör musiken
magnet i min kropp
men regnbågen är halv nu inte osynlig som innan
magnet i min kropp
men herregud även lite hopp
en väg man kan köra på utan att krascha in i cementvägg
magnet i min kropp
men någon slags stopp från det salta regnet
magnet i min kropp
men jag springer inte dödens lopp
jag går sakta på
nya stigar




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-30 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan