Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Invid vägen ligger räven och vittnar om att frosten tar oss alla till slut.


Frosten

Invid vägen ligger räven och vittnar om den oundvikliga frosten.




Fri vers (Fri form) av Rope
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-30 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rope
Rope