Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande eld

Du är ett glas rödvin i rätt stund
du är en saluhall i lund
du är sol efter 13 dagars regn
du är cool men ändå het
du är en nyårsraket
du är den första klunken öl en stekhet dag
du är vatten i öken
du är den första fröken
som man blev himmelskt förälskad i
du är mat för den som svälter
du är en glass som i munnen min smälter
du är alla rim som är bra
du är så snygg så att inte ens ja
vågar tro på dina ögonkast
du är fin men tror inte på sådana ord
du borde sitta på mitt köksbord
där man sätter det finaste man har
jag söker efter svar men finner bara
frågor utan lågor
glöden har slocknat
men i mitt minne brinner en brasa
en evig flamma




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-31 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan