Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-tryck

Sentimental
Flickan med skoskav
Ständiga krav
Gräver sin egen grav.

Föralltid ung
Med ryggsäcken tung
Fängslad, stickad i garn
Berövad tiden att vara ett barn

Sliten och tärd
Evig färd
Ständigt på flykt
Hon fick hjärtat
Bortryckt

Förtryckt
Avtryck
Uttryck
Intryck




Fri vers av Flyktbenägna Nellie
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-02 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I like it! Väldigt mkt faktiskt!
2014-12-27

  axveronika
intressant med rimmen mitt i det tunga alvaret
2014-11-02

  Per "Läsaren" Sörqvist
Trycksvärta som håller sig
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie