Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med framtid i sikte...


Passage i tid


Lealösa lemmar -
Har allt gått åt Skogen?
Vart tog Världen vägen?
Sugningar i köttet..

Penna i slak hand -
Tusen dikter skrivs
genom dyningar av Tid
mot den blå morgondagen.

Det är uppenbart att
Skapelsen är påväg
mot nya djärva dagar,
de Utvaldas Överlevnad!

Vi har gått igenom
Gårdagens tunnlar
i städers grå betong -
väntandes på Förlossning.

Uppvaknande i Cirklar.
Mat till våra innanmäten.
Bror vaktar sin tunga!
Eländets gula morötter...

Vaken i 5 rumlande dygn.
Vem skall med vem ligga?
Personer på Parad i teven -
verkar vara varnade...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-03 08:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivna funderingar...gillade speciellt 4:de versen, den fastnade verkligen...
2014-11-04

    Dan Myrbeck
Läste igår och begrundade, gillar särskilt:

Vi har gått igenom
Gårdagens tunnlar
i städers grå betong -
väntandes på Förlossning.



2014-11-04

    ej medlem längre
Starka fragment - ligger som en stenar, versbyggande.
2014-11-04

  ULJO
Du skriver fenomenalt bra
2014-11-03

  Ronny Berk
väl förda filosofiska funderingar rymmer den texten; inte märks det att pennan skakar ...
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf