Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wiking gummi stövlar vita/dag journal;  Det snöar och är blöt. torsdag den 6 november 2014.  


Det snöar och är blöt.

 

 

-                     När ryssen pinkar in revir i Svenska luftrum och mark

 Vi löper ingen risk att invaderas.

Då saken är som klart!

"Pisa" budgeten är klart om någon vill drar fördel av oss och utnyttja Sverige måste betala regional taxa, för att Sverige är bara en region i Europa unionen som vilket som helst annat land i kedjan EU.

Tåg biljett till Europa kan inte köpas bara en efter en i varje land du anländer till.

 Nästa år kommer att betalas taxa för motortrafiken genom Europa så tänk på procenten, och motorvägarnas krusiduller. 

I Sverige States anställda köpas ut medan du betalar hundratals milojoner för dessa människor som sate Sverige på tassar,

Nu har vi fram för oss fyra bistra år återställa på något sätt den falna tom kanister, för att inte säga den celebra replik kassa kista i lada är tomt.

Snickare som snickrar Amerikansk koffert går med vinst… svenskarna flyr Sverige.

På hemnet.se ,lämnas till allmän åskodning florera karta med den dolda sanna rykte, det behövs nya anlända befolka Sveriges landsbygd,

Vi Svenskar lämnar Sverige, som blev bara kom och tar mig!

 En sånt nyhet en så länge har nått bara kungligheter och ledarnas öron som en ljudbang,

Ja, Sverige är ett landskap  just så som sade den töntiga kungen för en månad sedan,

och det snöar, och svenska folket vill inte acceptera sanningen,den gyllen fatigdom, bara har lånat och skänkt 14 miljarder till välgörenhet.

100 000 krigsflyktingar anländer som inslagna i julklapp, det är redan bestämd.

Nyanlända måste tas om hand, för att skryta med chiffret, och ett välmående land.

Julen närmar sig och människorna måste ta sig genom Julens plågsamma möte med sina familjer.

Har inte tid och tänka långt!

Jag väljer alltid ha mysig med kale Anka och julens delikatesser fröserier, för att jag är en obotlig boemisk och det ända problem jag har, är vad skall jag beställa till jultomten för jul klapp, för att jag tror fortfarande på jultomten!

Konsten att vara en god människa kan inte ger fel i resultat, om fler tänker samma sak. 

 

Det kanske jultomten kommer ifrån och bor i Sverige;  




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-06 13:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl formulerad politik - i avvaktan på jultomten ...
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP