Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om folkets sexualvanor.


Avslöjande dikt



Bägge parter ska -
både ge å ta!
Tycker lilla jag!

Att mannen tar för
sig av kvinnans smör
å 'går' då hon 'dör' -

- är, ju, icke SÅ
bra! Om hans Åtrå
går före Allt! Då,

är fel på Porren!
Hon glömmer Snorren, -
- tänker på Orren,

blott! Den MÅ klara
attraktiv vara, -
- så HAN 'går', bara!

Sen, är det lätt
att hon säger -Yes!, -
- å rakt inte -Njet!

- på frågan om det
'gick' för henne, med?
Hon kanske ej VET,

ens, om det var sant!
Det var, väl, just grant, -
- tycker denna Tant!!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-06 15:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ge och ta...
det är bra...
så ska det va...
2014-11-07

  ULJO
Här var det stor rimstuga vill jag lova
2014-11-06

    Dan Myrbeck
Bägge parter ska -
både ge å ta!
Instämmer stora ja!
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf