Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(L e g e n d s:....)




Övriga genrer av KYREUS of Sweden
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-06 18:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ett stort ord innehållande
allt från berättelser om
Jesus och alla kanoniserade
helgon till sagor och stora
personligheter, sådant som
vi som skriver på poeter.se
antingen om självupplevt
eller rena fantasier.
Ett ord täckande allt
Ett ord som måste motiveras
2014-11-07

    ej medlem längre
Ett ord med massor av betydelser... och associationer.. tomrummet lockar till ifyllande.. ditt tomrum.... talar.. tyst.. till .. tanken
2014-11-07

  KYREUS of Sweden
När ett ord säger allt.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden