Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svengelskans utbredning, i vårt land, är så utbredd att vi alla och envar har börjat anamma stilen. Vilket inte är så konstigt med tanke på att i olika teveprogram och intervjuer avslutar folk ofta meningen på engelska.


För alla oss vilka känner oss som främlingar for each other



Teoretiskt sett är vi alla inavlade från
Adam och Eva, så på det viset skulle vi
åtminstone vara släkt med varandra.
Fast jag undrar förstås om de var av

arabiskt ursprung eller mera åt det
nordiska hållet. Äpplen tycks de ju ha
fått smak på i vilket fall.
'Mothers applepie som är så gott'.

Eller kanske 'mammas äppelpaj vilken
is so good, iron(icly) Railways'...
Nu är det ju tyvärr så, enligt teorin i
vilket fall, att inavel leder till rena

dumheterna. Men när inaveln går långt
nog normaliseras kanske värdena på ett
sådant sätt att dumheten går tillbaka
och vi istället utvecklas till en helt som

annan sorts idioter. Savanter med andra
ord. Fast med den skillnaden att vi verkar
normala i varandras ögon eftersom vi
alla är sådana. Med vissa undantag.

Vilka dessa skulle vara tas upp först i
nästa kapitel. Vilket skall kunna skrivas
med en helt som annan penna, hållen
av en annan hand än min just egna.

(Melodin som texten skall sjungas på
kommer som automatiskt efter hand
du smakar på orden i själva som det
innehållet, via smaklökarnas essens.)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-07 12:24



Bookmark and Share


  ULJO
Tack för jag fick smakrika känna på dina äpplen
2014-11-07

  Lynx63 VIP
=) Sant, eller när alla går baklänges och en går framåt. Är det den som går framåt som inte är i normen av normal. Trevlig helg. Jag gillar äppelpaj!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP