Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttfällan


En liten mus
Bor i mitt hus

En fälla jag köpte
Musen den löpte

Där kan man inte bo
Då blir man platt må ni tro


Lynx63 ©




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-07 14:26



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Skoj med dina ord ;.)
/kram
2015-01-07

  Bibbi VIP
Kul.
2014-12-10

    ej medlem längre
Jaså de finns ännu?
2014-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Han blev nog skrämd, den stackaren...
inte lätt att vara mus...:-)
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP