Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välbehag


Vit som en ängel med vingar av dun
Sveper den ner över kyrkan
Sånger ekar genom natten
Jag ryser av välbehag

Snötäcket är djupt
Klockor ringer i fjärran
Ljusen flämtar som andetag
Jag ryser av välbehag

Tårarna som torkar
Famnen som tröstar
Ger värme av trygghet
Jag ryser av välbehag


Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-07 15:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint ordat/kram
2015-01-07

  Bibbi VIP
Jättefin.
2014-12-10

    ej medlem längre
Mycket fint
2014-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Skön dikt...det känns gott när man kan rysa av välbehag...
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP