Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glas/glass/lasi - tripel action! 100% AJAX


Jagets struktur

tänkte skriva dikt om jaget mitt ego och allt

tycks mest bli tårar

möjligen o bä och hu

att rimma.

Fan, nu spottade jag på parketten igen!

Blanketten!

Fylla. Fyllas i.


Rev den i tu.
Äsch vi tar det sen.

Allt är så tomt.

Kan lik väl odla skägg och
skaffa hatt

Men jag älskar min katt
och min magiska skatt

skratt, nej men

Jag ler och ser
vad som sker.

Det är alldeles jävligt
men också även ego!

Med jaget och allt...

Känn kylan och sista ölen
försiktigt sittandes i hehe pölen?

Lite humor måste finnas
väljer mig själv rimma

dimma

försvinna..

I mönster ånga...








Fri vers av H.C.B
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-08 02:58



Bookmark and Share


  axveronika
kul och gäckande pussel
2014-11-08

  ULJO
En text med vissa poång, Väl fångat
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B