Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trevlig helg puss o kram (smileygubbe)

Att kika in på sociala
medier för att se hur andra har det
inget för mig
denna helgen
att observera fotograferad lycka
inget för mig
denna helgen
att ringa andra för att höra hur andra har det
inget för mig
denna helgen
att se två namn ihop
inget för mig
denna helgen
jag tar på mina skor
går ut på promenad med fickorna fulla av frågor
absolut vad jag gör
denna fucking helgen




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-08 17:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ibland behöver man stänga av och bevara sig själv, ge sin själ andrum för att hitta rätt igen. Inget är nog bättre då än att ta ut sig riktigt fysiskt.
Stark berörande och lätt att känna igen sig i den känslan...
Kram
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan