Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök som skingras

Den sista cigaretten
delade vi
sov bredvid varandra
i soffan
vaknade för tidigt
skildes
för tidigt
men som dom sa när man växte upp
det går över när du gifter dig
men nu ska ju jag skiljas
hur blir det då ?




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 20:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ord som berör djupt. Frågan utan svar. "Att skiljas är att dö lite grann" . Fast man inte vill se det när man är där så öppnas också nya dörrar och nya möjligheter.
Kram
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan