Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse

en evighet
mellan två andetag
i
stilla förundran

vid horisonten
växer osäkerheten igen
och med den
fåfängligheten

att skriva för att älskas
av mig själv

igen




Fri vers av Thoorbiern
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoorbiern
Thoorbiern