Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagskväll

en kväll som denna
är aldrig långt bort
ett stenkast
och
utan budskap

en annan dag




Fri vers av Thoorbiern
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-30 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoorbiern
Thoorbiern