Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moving

Slut på ord
dags för handling
min närmiljö
ska genomgå
förvandling
nya skåp
ny brevlåda
ny utsikt




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 194 gånger
Publicerad 2014-11-11 20:14



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ur förändring föds det nya..,även när det gör för-annat ont.(
Bra att skriva av sig (och du gör det rakt och med känsla !)
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan