Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett stänk av ursoppan ( en stump ur en dikt jag skrev, censurerade resten, känns som det fattas något)


våg efter våg

evigheten komprimerade vi emellan oss
på månbelysta stränder
medan havsdjupens brusande körer
besjöng våra andetag

här återförenas vi
gång på gång
vi återvänder till livets puls
våg efter våg




Fri vers (Fri form) av Per Agrino
Läst 249 gånger
Publicerad 2014-11-11 22:10



Bookmark and Share


    snoffea
Berörande!!
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Agrino
Per Agrino