Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tulpaner

fotografiet är ett negativ
som aldrig framkallats

därför är handen tom
som sträcks fram mot betraktaren

därför rullar diamanten
mot fotografen
för att slutligen
krossa honom

det enda som växer
är svarta tulpaner




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-11 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson