Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORMENS VÄSANDE LJUD: ZZZZZzzzzz HÖRS TYDLIGT

där Jesu SEGER, krossande

av Ormens huvud,


som skedde

på korset,


PREDIKAS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-12 21:38



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Nej, jag gillar ljudet: det vittnar att jag är vid fronten, och inte bland trossen. Mvh/S-E
2014-11-13

  Oscar E Quinn
Behöver du en kram! ;) Be till GUD så får du säkert det. Daaaa. ZZZZZzzzzzz...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld