Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkommande

du var här
i natt igen
jag kände inte igen dig
ändå
visste jag
att det var du

dina ljusa ögon lyste mörka




Fri vers av andabat
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-12 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andabat