Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma i ditt skötes lott

Det vackra i din själ är du
En känsla fylld av många rum
En feber i din jord slår ut
bland bladens klorofyllballong

Ur stormar föder vinden liv
Att dansa på ditt tomma loft
Ett handtag på din lena hud
En blomma i ditt skötes lott



© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 01:26



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
amazing
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller