Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vakna till


Hon bygger rum i mig som alltid funnits

Hon är så självklar
att hon får mig ur mig

Hon märker inte
att hon
finns
utan mig

Är självklarlysande
Existerar före allt
projicerade,
idylliserade
Förekommer objektepiteten:
ung,
smal,
noggrann
och allt det
där man kan vara
när man blivit
innan hon blivit subjekt
även för mig

Hon bygger rum i mig som alltid funnits




Fri vers (Prosapoesi) av Mats Edin VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-14 10:19



Bookmark and Share


    prima donna
Rubriken i sig är som en hel dikt!
2014-11-26

  Epione VIP
Sista strofen är magiskt bra, hon bygger rum i mig. Applåder och bokmärke
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP