Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
heterogen eller homogen


heterogen

jag ser åt väster
hon är vacker kortaste korta
stor leopard runt halsen
jag tittar mot öster
han är ung tunna dojor
virad i tjockt ylle upp till hakan
vem är det som styr , rosa kalsonger
jag kliver ur ser mot rutan
klanmönstrat jag är styrd som
alla andra




Fri vers av isap
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-14 15:17



Bookmark and Share


  Veven
Härligt flyt och mycket tänkvärt. vem är det som styr egentligen?
2014-11-17

    vivans
Dubbla budskap om hur människan kan se på sig själv mycket tänkvärt
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

isap

Senast publicerade
Väntan
heterogen
Skymning
* Se alla