Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
växa och vissna


Väntan

Amaryllis varför skynda
vänta i mörkret
tiden är dyrbar
bli kvar när blomstertiden
kommer.
När allt återvände
hade Du redan gått.























































Fri vers av isap
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-21 17:42



Bookmark and Share


    vivans
Vacker text om längtan till våren
2014-11-21

  Veven
Mycket vacker text som lämnar utrymme åt läsaren. Jag ser livet självt, sammanvävd med en vacker amaryllis. Varför har vi alltid så bråttom? Jag tycker mycket om sista meningen.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

isap

Senast publicerade
Väntan
heterogen
Skymning
* Se alla