Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

Har funderingar över
om man kan skära ut sitt hjärta
tillfälligt så att det slipper göra ont
lägga det i en låda tills
det börjar bete sig normalt igen
har funderingar över
vindrickande
tobak
sex och
annat livsnjuteri
har funderingar över
hur hårt man kan bränna sig
men ändå våga sig in i elden igen




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-14 18:22



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känner igen den tankeställningen... Ja frågan får inget svar förrän man kastar sig ut och provar.. Bränner sig gör vi alla ibland=kärlekens pris.. Starka ord med mänsklig känsla.
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan