Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
damp, damp, damp damp, aldeles för mycke nu, för mycke!


kaktus på insidan


sanningen den ljuger, och aldrig, aldrig mer ska lögner
inte ens sanningen få mej att beröras, beröring är du
du är beröring och din beröring sitter fastnitad på mej,
Du smyger omkring som ett spöke, en vålnad under min hud
och skrämmer mej.
På insidan har jag en bild av dej, en bild av dej när
du är en del av mej..
Kom hit igen för mina ögon, läppar kindben och hud saknar dej,
Ögonen, läpparna kindbenen och huden skriker sådär högt så man inte
kan urskilja orden;
KOM HIT IGEN OCH RÖR MEJ, RÖR MEJ PRICIS SOM JAG ÄR NU
I BEHOV AV DEJ, RÖR MEJ SÅ VI BLIR DET VACKRASTE I LANDET
...
du är döv, eller bara ignorerar det




Övriga genrer av fulsnyggt
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fulsnyggt