Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en konstig jävla text pågrund av ilska på hög nivå o någonstans måste skiten komma ut ffs!


fuck

fuckingjävlakukstånd!

och jag kom in på frisörlinjen o helvete vad glad jag blev- men sen upptäckte jag att jag kom i en klass med 23 fjortisar. Så nu är jag inte nöjd längre?
drömmen jag haft och kämpat för blir lite granna fel och en idiot som jag vill nu byta för att jag hatar min klass. bortskämd sara. FY!!! ( men jag vill ju inte gå i tre år av smik,vikt och utseende, jag vill gå tre år och höra saker om världen, om dumma busspriser, INTE smik)
min mentor hatar mig och jag hatar alla andra. jag är hatisk och hemsk.fuck

och sen är jag så jävla sjuk så jag vet inte vart jag ska ta vägen, kommer hem o min mor o far är inte ens snälla mot mig, min pappa tar soffan och internett funkar inte. suuur! imorn höjs alla jävla busspriser 13 mot 33 om man inte köper biljett först, emn jag som bor 5 kilometer från närmsta afär, hur fan ska jag köpa en biljett då? o skulle man inte åka mycket buss för att inte släppa ut så mycke avgaser o tänka mer på naturen? smart drag av politikerna o höja priserna, hahaha tilochmed jkag är ju smartare än dom o jag är ändå ganska dumm;)

och imron är det dags för 6månaders firande med pojkvänn, ska bli super mys, men nu är jag svin sjuk o han tar inte hand om mig:(

ne nu blev jag riktigt kissnödig av detta skrivande s¨å nu blir det spåringa in till dasset sen sova:D natti




Fri vers av fulsnyggt
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-08-31 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fulsnyggt