Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar att du är förlorad

det handlar inte längre om utkletat smink och gråt på toaletten,
det handlar inte heller längre om oss tre, om cigaretter och skratt.
det är någon skit där mittemällan, och jag gillar inte detta mellanting.

Hur fort kan en idiot som jag förstöra det bästa som hänt mig?
det tog inte lång tid, men för kort tid. jag vill ha mer tid, jag vill ha mer skratt och cigg, jag vill ha mer tisdagskvällar<3




Fri vers av fulsnyggt
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-09-09 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fulsnyggt