Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöst men ändå ...

2 meter ifrån dig
men en hel värld isär
alla mina smekningar
som aldrig når din hud
alla mina kyssar
som aldrig vidrör dina läppar
jag andas nu
men syret värmer inte mitt hjärta
inte som du




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 20:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starka ord av ren överlevnad.. Rakt och brinnande återgivet.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan