Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Det här är inget löftesrikt vårregn som smälter snö och is.

En hård kall vind virvlar upp det som legat undanskuffat, det som inte ses när solen glittrar mellan löven.

Det här är inget sommarregn, efterlängtad väta efter stekande sol.

Regnet piskar ned, ingenstans att ta skydd, sakta kryper det in på bara skinnet, in i själen, blir svarta pölar, rännilar som inte vet vart de ska ta vägen, spränger fram bakom ögonen.

Varifrån kommer det, regnet som dränker mitt ljus.




Fri vers (Fri form) av Artesana
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-23 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artesana
Artesana