Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en plan


Vad vet jag om dagen i morgon?

Jag har en plan

En plan att följa

Saker ska göras, ny planeras

Vad skulle ske om intet blev gjort?


Vad vet jag om dagen i morgon?

Jag har en plan

Jag gör något helt annat

Jag gör andra saker

Jag menar helt andra saker

Vad händer då?


Vad vet jag om dagen i morgon?

Jag gjorde helt andra saker!




Fri vers (Fri form) av Artesana
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-11-23 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artesana
Artesana