Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det filmen 'Manen med den gyldene pitolen' på dumburken. I huvudrollen syns en avdankad gammal b-skådis som inte har vett att sluta spela in filmer heller. Reklamfilmer mera känt som då.


Bag Bing-beorin




Det var en gång en vetebulle som låg på en plåt och hade tråkigt. Det fanns inga andra bullar inom synhåll och inte något annat heller utom den här stora, svarta plåten, ja utöver bakplåtsapperet då, men det böhever vi helt enklet inte räkna med. En sak som experterna är oense om är att vetebullar bara älskar att bagdrömma. Har själv hört att en bagel gillar att drömma om surdegar, politiska surdegar allra helst då, men det kan ju också vara illa skvaller. Vetebullens dag hade just den här vetebullen aldrig hört talas om och plötsligt hördes det en dret smäll i omgivningarna av de närmaste. Pling! lät det helt enkelt. En enda gång bara och sedan föddes universum. Ett lejon med tre svansar dök upp på en hög klippa och ställde sig att skälla ut värden för djungeln. Bizonödlan. Den första skytten som spelas av en toppskådespelare i filmen om manen med den gyldene pitolen är tvillingbror med en annan toppskådespelare i filmen 'Dilletantstreber', där spelandes en av begravningsaspiranterna.

Beställ med rabatt och få en dansk have.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP