Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Audiobio


Tidens sång



Mitt i

mitt liv

hör jag

tidens gång




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-11-25 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP