Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se till ta vara på tiden innan den är slut


kroppen spann loss på högvarv.

han gör de där oförklarliga uppoffringarna
kamraterna börjar undra vad som är fatt;
\"tänk igenom det lite kompis! chilla broder, hejda dig\"

men nej nej nej han vet bäst själv

han är nyförälskad kanske utan kontroll, men fan vem har kontroll ändå?
blir hyperaktiv och tankarna går fortare än nånsin

mamma undrar om hennes son går på droger

HAHA

de pratar aldrig
hon förstår inte heller, det gör hon aldrig
han mår bara så bra

HOOYAH!

han är så uppslukad av sin egen förälskelse

att han glömde bort sin älskade!




Fri vers av BoBob
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-04-06 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoBob
BoBob