Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och bob dylan klappar händerna

jag och bob dylan klappar händerna
jag snortar ännu längre lines av kokain
en till..
haha
(då är jag död)
jag klappar händerna och jag
röker hasch och haha
ingen förstår ett ord av vad jag säger
och jag blir den mest omtalade äckliga människan
haha och så
jag är fri
och jag gnuggar händerna
snortar ringliga lines av kokain
jag hittar märkliga vänner
jag och bob dylan klappar händerna
nä hoho jaja en line
jag går på lina, upplever min fantasi men lever
neråttjack tar mig uppåt
uppåt på taket




Fri vers av BoBob
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-04-26 09:29



Bookmark and Share


  josefina
Mmmm!!!! Precis!!!!!! Snyggt skriven!!!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

BoBob
BoBob