Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

att vara nära
härligt men farligt
som en dröm javisst
men väldigt verkligt
små bokstäver
javisst men stora känslor
ingenting är som förut
saker förändras
allt utom
att vara nära
känslan att vilja
vidröra




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-27 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan