Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna.

Vakna,

Se verkligheten med dina egna ögon.



Vakna,

Förändra på saker.



Vakna,

För att jag vill ha dig här hos mig.



Vakna,

Nu är det dags att stiga upp.




Fri vers av Susanne*
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-04-06 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne*
Susanne*