Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det allt?

Var det allt du hade att säga?
Var det allt du hade att ge?
Eller finns det nånting mera,
som jag inte kan se?

Berätta för mig, för jag vill
kunna le.
Var det allt du hade att säga?
Var det allt du hade att ge?




Fri vers av Susanne*
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-04-07 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne*
Susanne*