Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 1990


Hjärtats telefon har hemligt nummer

Hjärtats telefon

har hemligt nummer,

och kommer du ändå fram

tutar det upptaget,

eller hör du en

raspig telefonsvarare

be dig tala in ett meddelande

- efter pipet -

så ringer någon upp senare.

 

Nu kan du lägga dig tryggt

i förvissningen

att du inom kort

blir uppringd.

 

Mitt i natten väcks du ur drömmen om kärlek.

Ditt hjärta svarar.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-28 10:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=3_7p8IGIcQc

2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP