Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klur på pendeln

Är det inte förunderligt,
hur allt alltid är så föränderligt?

Det man trodde skulle vara för alltid,
ändrar sig kvickt och på nolltid.

Du och jag tillsammans mot världen,
helt plötsligt ändas den färden.

Det som då kändes rätt och riktigt,
är nu inte alls lika viktigt.

Nya intressen har fått ta plats,
mot en ändrad morgondag tar vi nu sats.

Är det inte ändå rätt sorligt och underligt,
att även detta var föränderligt?...




Fri vers av Primavera
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-29 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Primavera
Primavera