Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Ensam

Pratar med ingen
monolog mal i hjärnan
får alltid medhåll




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-01 06:29



Bookmark and Share


  Connie
Underbart hur du balanserar allvar med humor!
2015-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En härlig haiku..."monolog mal i hjärnan" starkt!
2014-12-06

    ej medlem längre
Både tungt och lätt...
2014-12-02

    Birgersdotter VIP
Dubbla känslor..skriven med varm humoristisk ton
2014-12-01

  Anna Maris
När man talar med sig själv får man åtminstone vettiga svar! Bra där! :) /A
2014-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Framkallar tankar och känslor!
Hellre en dialog där åsikterna går isär.
2014-12-01

  Cathrin M
Jättefin dikt och observation.
2014-12-01

  limerick
Fin haiku men förstås är det inte bra att vara utlämnad till ja-sägare!
2014-12-01

  Anya VIP
Men så förträffligt att diktarjaget får medhåll när hen pratar med sig själv... själv får jag alltid mothåll. :o)))
2014-12-01

  RitaBrunner
Det bästa med att vara ensam, eller själv som jag brukar kalla det är att det är svårt att gräla med sig själv och livet är ju absolut mer harmoniskt då!=D
Bra skrivet Gunnel!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP