Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt i en pump nära mig

Ett glas rödvin i min hand
två stycken i en avslutad konversation
en nyfiken
en outforskad
vem vet vad som händer
Gud öppnar upp från sina händer
och ser vad som sker
vi lever i det mitt i allt
i smeten kleten
salten finns på mina pommes frites
frågorna
idag sjöng jag in en låt och tänkte på dig
texten är uppenbar
fast att den är på engelska hade jag varit säker
på att du förstår
nu är det vinter snart är det vår
minnena från den gångna hösten bleknar aldrig
bilderna finns för evigt i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 194 gånger
Publicerad 2014-11-30 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan