Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialanätverks-syndromet

Trött på permanent uppkoppling
Trött på inbillad avkoppling
Trött på konstant bortkoppling

Jag har trehundra vänner
Trehundra jag inte känner
Alla sa "Jag godkänner"

Trött på digitalisering
Trött på organisk reducering
Trött på önskan av radering




Bunden vers (Rim) av SexFyraEtt
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-01 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SexFyraEtt
SexFyraEtt