Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är rätt dålig, men jag lyckas inte uttrycka mig som jag ville här.


Ett uttalande till de runt om mig

Ja må vara ängslig
Men låt mig vara ängslig

Ja må vara ensam
Men låt mig vara ensam

Jag är blir inte lätt imponerad
Jag är för van att bli mockerad

Men mig behöver du inte sörja
Jag har inte tänkt stanna i denna smörja

Jag kommer att röra mig i färd
Jag planerade aldrig att stanna i denna värld




Bunden vers (Rim) av SexFyraEtt
Läst 488 gånger
Publicerad 2015-08-03 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SexFyraEtt
SexFyraEtt